Случаи

 • Повратни информации од клиентите
  Повратни информации од клиентите
  Повратни информации од клиентите
 • Случај RAV4 2019 МОДИФИЦИРАНИ СВЕТЛИ
 • TYJ Фабричка култура
  TYJ Фабричка култура
  Changzhou Yanjiang Xinye Vehicle Parts е професионална фабрика за производство на автоделови. Работејќи од 2007 година, ние сме лидери на пазарот во продажба на големо и мало на делови за судир. Нашите производи се од наша сопствена мувла што се развива, контролира и произведува материјали со машини во мојата фабрика. Во моментов, ние ги сервисираме пазарите во САД, Блискиот Исток Дубаи, Оман, Арабија, Таџикистан, Ирак, Авганистан и африканската област како Нигерија и Гана итн. Нашиот бренд е изграден на доверба, квалитет, доверливост и услуга.

Испратете го вашето барање