Испратете го вашето барање
Вовед во производот

Dipped Headlight, .High Beam, Front .Position Lamp.TYJ-01-0901.

Соборен фар, .долго светло, преден .Позиционен светилник.TYJ-01-0901.

Dipped Headlight, .High Beam, Front .Position Lamp.TYJ-01-0901.

Соборен фар, .долго светло, преден .Позиционен светилник.TYJ-01-0901.

Dipped Headlight, .High Beam, Front .Position Lamp.TYJ-01-0901.

Соборен фар, .долго светло, преден .Позиционен светилник.TYJ-01-0901.

Вовед во компанијата
Основана во 2007 година, ФАБРИКАТА ЗА ДЕЛОВИ ЗА ВОЗИЛА YANJIANG XINYE е еден од познатите трговци на големо со широк асортиман на авто решетки и многу повеќе. Овие производи се дизајнирани и произведени во согласност со најновите трендови и стандарди на индустријата. Целиот асортиман на производи што ги нудиме е многу популарен на пазарите поради нивната можност за дозволување и висока издржливост.
Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Доколку имате повеќе прашања, пишете ни

Испратете го вашето барање