Испратете го вашето барање
Вовед во компанијата

ФАБРИКАТА ЗА ДЕЛОВИ ЗА ВОЗИЛА YANJIANG XINYE е најдоверливото име меѓу највисоките компании во овој бизнис од 2007 година. Нашиот тип на сопственост е партнерство. Седиштето на нашата корпорација се наоѓа во КИНА. Направивме ниша меѓу најдоверливите имиња во овој бизнис, ангажирани во големопродажба на сеопфатна палета на Auto Grille и многу повеќе. Имаме поддршка од висококвалификуван, талентиран и искусен персонал, кој неуморно работи на постигнување на специфичните цели на компанијата. Напоредно со ова, фокусирани сме на одржување на квалитетот во целиот асортиман и затоа усвоивме строги политики и мерки предложени од индустријата. Освен ова, нашите етички политики, доверливите зделки и навременото уверување за исполнување на нарачките исто така ни помогнаа да позиционираме завидна ниша во индустријата.

Вовед во производот

TYJ-01-0071.HEAD LAMP .COROLLA 2010-2012 MIDDLE EAST.

TYJ-01-0071.СВЕТИЛКА ЗА ГЛАВА .COROLLA 2010-2012 БЛИКИ ИСТОК.

TYJ-01-0071.HEAD LAMP .COROLLA 2010-2012 MIDDLE EAST.

TYJ-01-0071.СВЕТИЛКА ЗА ГЛАВА .COROLLA 2010-2012 БЛИКИ ИСТОК.

TYJ-01-0071.HEAD LAMP .COROLLA 2010-2012 MIDDLE EAST.

TYJ-01-0071.СВЕТИЛКА ЗА ГЛАВА .COROLLA 2010-2012 БЛИКИ ИСТОК.

Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Доколку имате повеќе прашања, пишете ни

Испратете го вашето барање