Производи
VR
 • Детали за производот
Компонентите и деловите на TYJ Vehicle Parts, како што се диодите и кондензаторите, се строго избрани и набавени од квалификувани добавувачи кои ќе бидат ригорозно проценети и избрани.

Најчесто поставувани прашања

1. Која е вашата услуга обезбедена?
нашиот тим со 24 часа професионална услуга и OEM, odm, приспособена услуга.
2. Кои се вашите услови за плаќање?
T/T 30% како депозит и 70% пред B/L копија. Ќе ви ги покажеме фотографиите од производите и пакетите при испорака.
3.Дали ги тестирате сите ваши стоки пред испорака?
Дали ја тестирате целата ваша стока пред испорака?

Предности

1.TYJ фабрички експерти за автоделови повеќе од 13+ години
2. Нивото на технологија во согласност со DOT стандардите.
3. Сите суровини и калапи се наш сопствен развој.
4.Нашата фабрика може да вчита 5 контејнери во исто време.

За TYJ Vehicle Parts

Фабриката за делови за возила Changzhou Yanjiang Xinye е основана во 2007 година со брендот TYJ од 1980-тите е професионален производител ангажиран во истражување, развој, производство, продажба и сервис на резервни делови за автомобили, вклучувајќи авто светилки, автобраници, решетки, ретровизори и други додатоци за каросеријата. Се наоѓа во градот Чангжу, провинцијата Џиангсу на еден час оддалеченост од Шангај. TYJ е секогаш посветен на строгиот QC и внимателна услуга за да обезбеди целосно задоволство на клиентите. Со текот на годините, TYJ Vehicle Parts се придржува до принципот на претпријатието за создавање вредност за клиентите и постојано се стреми да обезбеди висококвалитетни производи и висококвалитетни услуги. TYJ има положено сертификација на DOT USA, TS16949, исто така, правиме OEM услуга, ODM услуга. Професионалниот тим за услуги на клиентите 7*24 часа обезбедува деноноќна услуга во текот на целата година, што освои бројни поволни коментари од клиентите. TYJ Vehicle Parts воведе серија напредна опрема и нова техника, исто така доби сертификати DOT USA. Добро продавање во Кина, исто така, се извезува на клиенти во САД, ДУБАИ, Блискиот Исток, Јужна Америка, Африка, Југоисточна Азија и така натаму. Ние ќе ви обезбедиме најпрофесионална услуга. Добредојдовте крајните корисници и дистрибутери од целиот свет контактирајте со нас и создавајте успех.
За време на дизајнирањето на TYJ Vehicle Parts, земени се многу фактори. Тие се квалитет на ткаенината, мешавина на бои, стил, изработка на шиење, удобност и удобност.

Најчесто поставувани прашања

1. Која е вашата услуга обезбедена?
нашиот тим со 24 часа професионална услуга и OEM, odm, приспособена услуга.
2. Кои се вашите услови за плаќање?
T/T 30% како депозит и 70% пред B/L копија. Ќе ви ги покажеме фотографиите од производите и пакетите при испорака.
3.Дали ги тестирате сите ваши стоки пред испорака?
Дали ја тестирате целата ваша стока пред испорака?

Предности

1.TYJ фабрички експерти за автоделови повеќе од 13+ години
2. Нивото на технологија во согласност со DOT стандардите.
3. Сите суровини и калапи се наш сопствен развој.
4. Сите наши производствени менаџменти според менаџментот 6S.

За TYJ Vehicle Parts

Фабриката за делови за возила Changzhou Yanjiang Xinye е основана во 2007 година со брендот TYJ од 1980-тите е професионален производител ангажиран во истражување, развој, производство, продажба и сервис на резервни делови за автомобили, вклучувајќи авто светилки, автобраници, решетки, ретровизори и други додатоци за каросеријата. Се наоѓа во градот Чангжу, провинцијата Џиангсу на еден час оддалеченост од Шангај. TYJ е секогаш посветен на строгиот QC и внимателна услуга за да обезбеди целосно задоволство на клиентите. Со текот на годините, TYJ Vehicle Parts се придржува до принципот на претпријатието за создавање вредност за клиентите и постојано се стреми да обезбеди висококвалитетни производи и висококвалитетни услуги. TYJ има положено сертификација на DOT USA, TS16949, исто така, правиме OEM услуга, ODM услуга. Професионалниот тим за услуги на клиентите 7*24 часа обезбедува деноноќна услуга во текот на целата година, што освои бројни поволни коментари од клиентите. TYJ Vehicle Parts воведе серија напредна опрема и нова техника, исто така доби сертификати DOT USA. Добро продавање во Кина, исто така, се извезува на клиенти во САД, ДУБАИ, Блискиот Исток, Јужна Америка, Африка, Југоисточна Азија и така натаму. Ние ќе ви обезбедиме најпрофесионална услуга. Добредојдовте крајните корисници и дистрибутери од целиот свет контактирајте со нас и создавајте успех.
ОПИС


Продажните места и местата за техничка поддршка на ФАБРИКАТА ЗА ДЕЛОВИ ЗА ВОЗИЛА YANJIANG XINYE се на прекуокеанскиот пазар.

Најчесто поставувани прашања

1. Која е вашата услуга обезбедена?
нашиот тим со 24 часа професионална услуга и OEM, odm, приспособена услуга.
2. Кои се вашите услови за плаќање?
T/T 30% како депозит и 70% пред B/L копија. Ќе ви ги покажеме фотографиите од производите и пакетите при испорака.
3.Како го правите нашиот бизнис долгорочен и добар однос?
Ние одржуваме добар квалитет и конкурентна цена за да обезбедиме корист на нашите клиенти; 2. Ние го почитуваме секој клиент како наш пријател и искрено работиме и се дружиме со нив, без разлика од каде доаѓаат.

Предности

1.Сите суровини и калапи се наш сопствен развој.
2. Нивото на технологија во согласност со DOT стандардите.
3. Сите наши производствени менаџменти според менаџментот 6S.
4.TYJ фабрички експерти за автоделови повеќе од 13+ години

За TYJ Vehicle Parts

Фабриката за делови за возила Changzhou Yanjiang Xinye е основана во 2007 година со брендот TYJ од 1980-тите е професионален производител ангажиран во истражување, развој, производство, продажба и сервис на резервни делови за автомобили, вклучувајќи авто светилки, автобраници, решетки, ретровизори и други додатоци за каросеријата. Се наоѓа во градот Чангжу, провинцијата Џиангсу на еден час оддалеченост од Шангај. TYJ е секогаш посветен на строгиот QC и внимателна услуга за да обезбеди целосно задоволство на клиентите. Со текот на годините, TYJ Vehicle Parts се придржува до принципот на претпријатието за создавање вредност за клиентите и постојано се стреми да обезбеди висококвалитетни производи и висококвалитетни услуги. TYJ има положено сертификација на DOT USA, TS16949, исто така, правиме OEM услуга, ODM услуга. Професионалниот тим за услуги на клиентите 7*24 часа обезбедува деноноќна услуга во текот на целата година, што освои бројни поволни коментари од клиентите. TYJ Vehicle Parts воведе серија напредна опрема и нова техника, исто така доби сертификати DOT USA. Добро продавање во Кина, исто така, се извезува на клиенти во САД, ДУБАИ, Блискиот Исток, Јужна Америка, Африка, Југоисточна Азија и така натаму. Ние ќе ви обезбедиме најпрофесионална услуга. Добредојдовте крајните корисници и дистрибутери од целиот свет контактирајте со нас и создавајте успех.
Суровините на TYJ Vehicle Parts се набавени од сигурни рударски компании кои нудат практични решенија за збогатување минерали за нашата компанија многу години.

Најчесто поставувани прашања

1.Како го правите нашиот бизнис долгорочен и добар однос?
Ние одржуваме добар квалитет и конкурентна цена за да обезбедиме корист на нашите клиенти; 2. Ние го почитуваме секој клиент како наш пријател и искрено работиме и се дружиме со нив, без разлика од каде доаѓаат.
2. Кои се вашите услови за плаќање?
T/T 30% како депозит и 70% пред B/L копија. Ќе ви ги покажеме фотографиите од производите и пакетите при испорака.
3.Дали ги тестирате сите ваши стоки пред испорака?
Дали ја тестирате целата ваша стока пред испорака?

Предности

1.Сите суровини и калапи се наш сопствен развој.
2. Нивото на технологија во согласност со DOT стандардите.
3. Сите наши производствени менаџменти според менаџментот 6S.
4.Нашата фабрика може да вчита 5 контејнери во исто време.

За TYJ Vehicle Parts

Фабриката за делови за возила Changzhou Yanjiang Xinye е основана во 2007 година со брендот TYJ од 1980-тите е професионален производител ангажиран во истражување, развој, производство, продажба и сервис на резервни делови за автомобили, вклучувајќи авто светилки, автобраници, решетки, ретровизори и други додатоци за каросеријата. Се наоѓа во градот Чангжу, провинцијата Џиангсу на еден час оддалеченост од Шангај. TYJ е секогаш посветен на строгиот QC и внимателна услуга за да обезбеди целосно задоволство на клиентите. Со текот на годините, TYJ Vehicle Parts се придржува до принципот на претпријатието за создавање вредност за клиентите и постојано се стреми да обезбеди висококвалитетни производи и висококвалитетни услуги. TYJ има положено сертификација на DOT USA, TS16949, исто така, правиме OEM услуга, ODM услуга. Професионалниот тим за услуги на клиентите 7*24 часа обезбедува деноноќна услуга во текот на целата година, што освои бројни поволни коментари од клиентите. TYJ Vehicle Parts воведе серија напредна опрема и нова техника, исто така доби сертификати DOT USA. Добро продавање во Кина, исто така, се извезува на клиенти во САД, ДУБАИ, Блискиот Исток, Јужна Америка, Африка, Југоисточна Азија и така натаму. Ние ќе ви обезбедиме најпрофесионална услуга. Добредојдовте крајните корисници и дистрибутери од целиот свет контактирајте со нас и создавајте успех.
TYJ делови за возила се произведува строго според барањата пропишани во индустријата за електрични апарати. Го помина тестот на колото, тестот EMI, тестот за изолација и тестот за преоптоварување.

Најчесто поставувани прашања

1. Која е вашата услуга обезбедена?
нашиот тим со 24 часа професионална услуга и OEM, odm, приспособена услуга.
2. Кои се вашите услови за плаќање?
T/T 30% како депозит и 70% пред B/L копија. Ќе ви ги покажеме фотографиите од производите и пакетите при испорака.
3.Дали ги тестирате сите ваши стоки пред испорака?
Дали ја тестирате целата ваша стока пред испорака?

Предности

1.TYJ фабрички експерти за автоделови повеќе од 13+ години
2.Сите наши производствени менаџменти според менаџментот 6S.
3.Нашата фабрика може да вчита 5 контејнери во исто време.
4. Сите суровини и калапи се наш сопствен развој.

За TYJ Vehicle Parts

Фабриката за делови за возила Changzhou Yanjiang Xinye е основана во 2007 година со брендот TYJ од 1980-тите е професионален производител ангажиран во истражување, развој, производство, продажба и сервис на резервни делови за автомобили, вклучувајќи авто светилки, автобраници, решетки, ретровизори и други додатоци за каросеријата. Се наоѓа во градот Чангжу, провинцијата Џиангсу на еден час оддалеченост од Шангај. TYJ е секогаш посветен на строгиот QC и внимателна услуга за да обезбеди целосно задоволство на клиентите. Со текот на годините, TYJ Vehicle Parts се придржува до принципот на претпријатието за создавање вредност за клиентите и постојано се стреми да обезбеди висококвалитетни производи и висококвалитетни услуги. TYJ има положено сертификација на DOT USA, TS16949, исто така, правиме OEM услуга, ODM услуга. Професионалниот тим за услуги на клиентите 7*24 часа обезбедува деноноќна услуга во текот на целата година, што освои бројни поволни коментари од клиентите. TYJ Vehicle Parts воведе серија напредна опрема и нова техника, исто така доби сертификати DOT USA. Добро продавање во Кина, исто така, се извезува на клиенти во САД, ДУБАИ, Блискиот Исток, Јужна Америка, Африка, Југоисточна Азија и така натаму. Ние ќе ви обезбедиме најпрофесионална услуга. Добредојдовте крајните корисници и дистрибутери од целиот свет контактирајте со нас и создавајте успех.
Развивме, и така натаму кои уживаат добра репутација меѓу клиентите.

Најчесто поставувани прашања

1. Која е вашата услуга обезбедена?
нашиот тим со 24 часа професионална услуга и OEM, odm, приспособена услуга.
2. Кои се вашите услови за плаќање?
T/T 30% како депозит и 70% пред B/L копија. Ќе ви ги покажеме фотографиите од производите и пакетите при испорака.
3.Дали ги тестирате сите ваши стоки пред испорака?
Дали ја тестирате целата ваша стока пред испорака?

Предности

1.TYJ фабрички експерти за автоделови повеќе од 13+ години
2. Нивото на технологија во согласност со DOT стандардите.
3. Сите суровини и калапи се наш сопствен развој.
4.Нашата фабрика може да вчита 5 контејнери во исто време.

За TYJ Vehicle Parts

Фабриката за делови за возила Changzhou Yanjiang Xinye е основана во 2007 година со брендот TYJ од 1980-тите е професионален производител ангажиран во истражување, развој, производство, продажба и сервис на резервни делови за автомобили, вклучувајќи авто светилки, автобраници, решетки, ретровизори и други додатоци за каросеријата. Се наоѓа во градот Чангжу, провинцијата Џиангсу на еден час оддалеченост од Шангај. TYJ е секогаш посветен на строгиот QC и внимателна услуга за да обезбеди целосно задоволство на клиентите. Со текот на годините, TYJ Vehicle Parts се придржува до принципот на претпријатието за создавање вредност за клиентите и постојано се стреми да обезбеди висококвалитетни производи и висококвалитетни услуги. TYJ има положено сертификација на DOT USA, TS16949, исто така, правиме OEM услуга, ODM услуга. Професионалниот тим за услуги на клиентите 7*24 часа обезбедува деноноќна услуга во текот на целата година, што освои бројни поволни коментари од клиентите. TYJ Vehicle Parts воведе серија напредна опрема и нова техника, исто така доби сертификати DOT USA. Добро продавање во Кина, исто така, се извезува на клиенти во САД, ДУБАИ, Блискиот Исток, Јужна Америка, Африка, Југоисточна Азија и така натаму. Ние ќе ви обезбедиме најпрофесионална услуга. Добредојдовте крајните корисници и дистрибутери од целиот свет контактирајте со нас и создавајте успех.


Модел БР.TYJ-01-1001ФункцијаСоборен фар, долго светло, предно положбено светло
БрендОсрамОтпорВодоотпорен
СертификацијаCCC, DOTМестоНапред
ОЕМ Л81150-02e60ОЕМ Р81110-02e60
Модел на автомобилCamry 2018 САД Se XseПакување4 ЕЕЗ
Бруто тежина16,3 кгЗаштитен знакTYJ
Транспортен пакетЦртанСпецификација86*39*30 см
ПотеклоКинаHS код8512201000
ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА


Нашата компанија се наоѓа во прекрасното место Јангце

Река, градот Чангжу, провинцијата Џиангсу. Ние напреднавме

технологија, силна продуктивна способност, како и капацитети за тестирање,

а исто така имаме машина за вбризгување на пластика и одлична работа

група, за да ви ги понудиме најдобрите производи и услуги.

Ние сме професионални производители на јапонски резервни автомобили

делови, како што се: TOYOTA Camry, Corolla, Nissan, Avalon,

итн...итн...Денес нашите производи веќе се извезуваат во САД,

Јужна Америка, Северна Америка, Блискиот Исток, Африка

итн...итн...толку области и земји, ќе ви дадеме многу

повеќе стоки со разумна цена цело време.
ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО
Најчесто поставувани прашања
 • Што е со вашето време за испорака?
  Општо земено, ќе бидат потребни 10 до 15 дена по добивањето на вашиот депозит. Специфичното време на испорака зависи од артиклите и количината на вашата нарачка. Но, обидете се што е можно поскоро.
 • Можете ли да произведувате според примероците?
  Да, ние можеме да произведуваме со ваши примероци или технички цртежи. Можеме да ги изградиме калапи и тела.
 • Која е вашата политика за примерок?
  Можеме да го набавиме примерокот ако имаме готови делови на залиха, но клиентите треба да ги платат трошоците за примерок и курирските трошоци.
 • Дали ја тестирате целата ваша стока пред испорака?
  Да, имаме 100% тест пред испорака
 • Како го правите нашиот бизнис долгорочен и добар однос?
  1. Ние одржуваме добар квалитет и конкурентна цена за да обезбедиме корист на нашите клиенти;2. Ние го почитуваме секој клиент како наш пријател и искрено работиме и се дружиме со нив, без разлика од каде доаѓаат.


Основни информации
 • Основана година
  --
 • Тип на бизнис
  --
 • Земја / регион
  --
 • Главна индустрија
  --
 • Главни производи
  --
 • Претпријатие правно лице
  --
 • Вкупно вработени
  --
 • Годишна излезна вредност
  --
 • Извозен пазар
  --
 • Соработени клиенти
  --

Recommended

Send your inquiry

CONTACT US

If you have more questions, write to us

Recommended
They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
They are now widely exporting to 200 countries.

Испратете го вашето барање

Изберете друг јазик
English
O'zbek
اردو
Română
Македонски
Latin
ქართველი
հայերեն
فارسی
русский
Português
Español
العربية
Тековен јазик:Македонски