Сервис

VR

Сервис

● Оставете ни го производството и оставете време на вашиот пазар. Ние ќе ги приспособиме производите што ви се потребни за најкратко време и ќе ви ги дадеме со највисоки барања за квалитет.

● Комуницирајте специфични барања до клиентите

Кажете ни побрзо што сакате и што можеме да направиме за да одговориме на вашите прашања за прилагодување.

● Ваучер за потврда

Проверете ги информациите за производството на производите, вклучително и големината на логото, локацијата и бојата; Нашиот персонал ќе ги провери информациите за производот со вас и ќе го започне производството откако ќе го потврди правењето на сметката. Проверете го внимателно за да избегнете грешки во подоцнежниот производствен процес.

CONTACT US

If you have more questions, write to us

Испратете го вашето барање

Изберете друг јазик
English
O'zbek
اردو
Română
Македонски
Latin
ქართველი
հայերեն
فارسی
русский
Português
Español
العربية
Тековен јазик:Македонски